Kerst komt eraan en je denkt vast al na over je kerstmenu. Wij stellen je een menu met dranken voor, zodat je het belangrijkste onderdeel niet aan het toeval overlaat: (mousserende) wijn en likeur.
VOORGERECHT
Champignons in roomsaus
Geen enkele maaltijd mag beginnen zonder goed voorgerecht. Deze champignons met een zoete wijn is de ideale combinatie om mee te beginnen.
Magali Rosé 2013
Magali Rosé 2013
HOOFDGERECHT
Lamsbout met sinaasappelen
Een goed hoofdgerecht heeft een wijn van hetzelfde niveau nodig. De kruidige aroma´s van een rode wijn die langdurig gerijpt heeft in houten vaten gaan perfect samen met de lamsbout
Habla Diez 2010
Habla Diez 2010
BIJGERECHT
Gegratineerde bloemkool
Fantastisch gerecht voor bij de lambout met sinaasappel, een smaakvolle en uitgebalanceerde optie.
Dornier Merlot 2007
Dornier Merlot 2007
NAGERECHT
Stracciatella panna cotta
Een zoet dessert met een goede likeur is perfect om het menu af te sluiten. Een grootse afsluiter van een grootse maaltijd!
Orujo Pazo de Señorans 50cl
Orujo Pazo de Señorans 50cl
*Foto: Flickr en Uvinum
Deja tu comentario Twijfels over je kerstmenu? Wij hebben een voorstel voor gegarandeerd succes
Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.