Avisar de contenido inadecuado

Tonijn met uien

{
}

 TAGS:Tonijn met uien is een klassieker in de Spaanse keuken dat wordt gegeten als hoofdgerecht. Zacht van smaak door de gekaramelliseerde uien en makkelijk en snel te bereiden, ideaal voor als je weinig tijd hebt om te koken.

Tonijn bevat veel onverzadigde vetten die helpen het cholesterol te verlagen.

Ingrediënten:

Bereiding:

  1. Stap 1: Snijd de knoflook in dunne plakjes en de uien in halve ringen.
  2. Stap 2: Fruit de ui en knoflook in een koekenpan met de olijfolie en een snufje zout.
  3. Stap 3: Voeg een scheut witte wijn toe zodra de ui en knoflook beginnen te kleuren en laat het geheel op laag vuur 20 minuten garen.
  4. Stap 4: Voeg de tonijn toe en draai de stukken vis voorzichtig om zodat de stukken niet uit elkaar vallen.
  5. Stap 5: Dien het gerecht op voor het afkoelt om zoveel mogelijk de sappen en aroma's te behouden.

Veel mensen bereiden stoofschotels met tonijn zoals deze een dag van te voren. Dit zorgt voor intense smaken en bespaart tijd op de dag dat je het gaat eten.

Naar mijn mening zijn gekookte aardappels perfect voor bij de tonijn, maar dit is een kwestie van smaak.

En de wijn? Omdat het hier om een visschotel gaat met een vis met een sterke smaak, kun je kiezen tussen een witte wijn uit het vat of een jonge witte wijn. Vandaag raden we je van beide soorten één wijn aan:

 TAGS:Enate Chardonnay 234 2013Enate Chardonnay 234 2013

Enate Chardonnay 234 2013

 

 

 TAGS:Galil Mountain Merlot 2011Galil Mountain Merlot 2011

Galil Mountain Merlot 2011

{
}

Deja tu comentario Tonijn met uien

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre