Avisar de contenido inadecuado

De Parkerisation

{
}

 TAGS:Een van de belangrijkste wijn experts in de wereld heeft een unieke classificatie schaal,
bedoelen we de Amerikaan Robert Parker. Deze schaal is genoemd Parkerisation. Die is gebaseerd op 20 classificatiesystemen met een score van 0-100. De bekendheid en het prestige van dit cijfer is net zo beroemd en gerespecteerd als Parker zelf. Deze kwalificatie is gemaakt met een kritische en oordeelkundig perfect beschrijven van een wijn. Kom met ons mee om de Parkerisation systeem te zien.

Parkerised wijn tussen 96-100 punten - Deze wijn is geclassificeerd als uitzonderlijk, het bezit van een diepe en complexe karakter, het vullen van alle eigenschappen van een klassieke wijn van zijn soort te hebben. De wijnen die in deze indeling vallen zijn vaak moeilijk te vinden.

Parkerised wijn tussen 90-95 punten - Deze wijn is geclassificeerd als uitstekend, bezitter van een uitzonderlijke complexiteit en karakter. Een wijn die is ruim boven de norm.

Parkerised wijn tussen 80-89 punten - Dit is geclassificeerd als een goed glas wijn, houder van finesse en goede smaak, met duidelijke tekens van een zeer acceptabele wijn.

Parkerised wijn tussen 70-79 punten - Dit is geclassificeerd als een medium gemiddelde wijn, een gemakkelijk wijn op het gebied van "aanvaardbaar" in te voeren.

Parkerised wijn tussen 60-69 punten - Dit is geclassificeerd als een wijn onder het gemiddelde wijn, een wijn met veel tekortkomingen als buitensporig zuurgraad, overmatige aanwezigheid van tannines, gebrek aan smaak, aroma's en verwarrende smaken.

Parkerised wijn tussen 50-59 punten - Dit is geclassificeerd als een onaanvaardbare slechte wijn.

Deze indeling kan variëren in een wijn door de jaren heen, zou u kunnen zeggen dat het beeld van het moment is, maar u kunt voorspellen hoe ver een wijn gaan kan. De Parkerisation is een numerieke classificatie schaal, maar het is ook alfabetisch, dan is de vertaling van de score op de schaal van A tot en met F.

Parkerised wijn in A - Ze betreffen de wijnen die tussen de 90 tot 100 punten. Een A wijn is de beste in zijn soort, enkele wijnen kunnen tot deze kwalificatie gaan.

Parkerised wijn in B - Ze betreffen de wijnen behoren tot de 80-89 punten. Een B wijn is een goede wijn zonder twijfel in aanmerking te nemen.

Parkerised wijn in C - Ze betreffen de wijnen die behoren tot de 70-79 punten. Een C wijn is een eenvoudige wijn met een hoge classificatie, ze zijn meestal goedkoop.

Parkerised wijn in D en F - Deze wijnen liegen onder de 70 punten. . Een D en F wijn is een onevenwichtig en gebrekkig wijn, niet aanbevolen.

 TAGS:Viña El Pisón 2004Viña El Pisón 2004

Viña El Pisón 2004

 

 

 TAGS:Contador 2005Contador 2005

Contador 2005

{
}
{
}

Deja tu comentario De Parkerisation

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre