Avisar de contenido inadecuado

De oorsprong van de wijn

{
}

Er zijn twee mythen over de oorsprong van de gisting. De eerste is dat het bier werd "uitgevonden" of beter gezegd, bij toeval ontdekt. De tweede, dat de wijn was ook een ongeluk. Het is hoogst onwaarschijnlijk dat, gezien de elegante en eenvoudige en toch zo ingewikkeld brouwproces, bier was niets meer dan een struikelen. Hetzelfde geldt voor de wijn, maar het is waarschijnlijk dat onze voorouders kijken hoe vruchtensappen veranderd als wij laten ze doen rotten in bepaalde omstandigheden.

De reden is het onwaarschijnlijk dat de ontdekking van de wijn was een ongeluk te wijten aan de ontdekking van druivenpitten, of pitten, die zijn in overvloed te vinden in de lagere delen van Georgië - Rusland. De zaden zijn gedateerd met koolstof en is naar schatting ongeveer 7.000 jaar oud. Wat maakt deze nuggets uitzonderlijk zijn niet alleen hun rijkdom, maar hun vorm.De nuggets die samen komen voor de teelt van wilde zaden verschillen in vorm en genetische informatie.

Alle gegroeid moderne druiven zijn hermafrodiet, of de hebben de kenmerken van beide geslachten. . Dit komt omdat onze verwanten van de late steentijd geoogst alleen vrouwelijke wijnstokken.Wijnstokken, wanneer je het in zich hebben mannen en vrouwen. Vrouwtjes dragen de vrucht, terwijl de mannetjes bestuiven. Toen de primitieve mens op het toneel verscheen redde de vrouwelijke planten en minder mannen. Uiteindelijk, alleen hermafrodiete wijnstokken in staat waren om te overleven. Een van de overlevenden van de experimenten met de primitieve man kwam llamavitis vinifera, dat is de soorten waaruit zij voortkwam wijndruiven. Mensen in deze vroege dagen was attent genoeg om dit soort van druiven om zijn hoge suikergehalte te markeren. Geen suiker, geen wijn.

Waarom gisting was geen ongeluk? Dit staat open voor discussie, maar de wijn, zoals bier,kon niet zijn ontstaan zonder overeenkomen bepaalde voorwaarden. Suiker samen moet er de gist, en de druiven van de eerste mannen hebben zich verzameld in je huid, schijnbaar willekeurig, en de vele soorten moeten natuurlijk worden voorkomen gisten. Nu weten we dat sommige van deze natuurlijke gisten niet erg goed voor wijn zijn en kan slechts leiden tot fermentatie zo veel, maar waarschijnlijk niet genoeg werk te krijgen dat de primitieve mens kwam naar de plaats waar hij moest krijgen, dat, volgens de eerste geschriften over wijn, was de plaats van de goden.

door: KevinLynchOnWine

{
}

Deja tu comentario De oorsprong van de wijn

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre