Avisar de contenido inadecuado

Hoe wijn proeven zonder een echte proever te zijn

{
}

 TAGS:Het enige wat we graag in wijn hebben en voelen zich zwak voor zijn gaven en verfijnde smaak zijn wij een beetje onbewuste proevers, de zintuigen wij gebruiken om de wijnen te proeven zijn het zicht, de reuk en de smaak, en deze zintuigen zijn niet exclusief van een proever of een sommelier. Als het waar is, een expert voorproefje heeft vele jaren ervaring en kennis die komt alleen met onderwijs, maar beschikken over een basiskennis van het wijnproeven kan worden bereikt met een interesse en ervaring in wijnenconsumptie.

Zoals eerder gezegd, de basis van het wijnproeven is een goed gebruik van de 3 zintuigen (zien, ruiken en proeven).Vanaf daar kunnen we het bereiken van een succesvolle wijnproeverij. 

Neem altijd het glas door de stam en zet het op ooghoogte, dus we kunnen de kleur, helderheid en zuiverheid van de wijn zien. Door het verplaatsen van het glas zie je tranen die verlaten de wijn in de glazen wanden, zodat we kunnen bepalen van het alcoholgehalte van de wijn.

Geur speelt ook een belangrijke rol in de proeverij, brengt met lichtheid de neus op het glas binnen,zien we de respectievelijk primaire, secundaire en tertiaire aroma's , licht schudden van de beker om deze aroma's uit te breiden.

En misschien wel het meest fundamentele punt van wijn proeven is de wijnproeverij, test smaak,het verplaatsen van de wijn over onze mond, terwijl de lucht werpen op het. De smaak en het lichaam is een van de belangrijkste wijn.

Beschrijven hoe een wijn te proeveen klinkt misschien gemakkelijk, maar zonder de juiste kennis zou nutteloos zijn de stappen voor aangesteld, en in alle, de ervaring is erg belangrijk, tijd kan onze bondgenoot zijn in deze taak, altijd als we wijn drinken moeten we rekening met deze gegevens houden en laten we op de proef gesteld met wijnen met vergelijkbare kenmerken, het zal helpen om punten van vergelijking tussen wijn en andere te hebben.

Het helpt ook om te genieten van het onderwerp door diverse media, de basiskenmerken van de wijn te kennen die je nu proeft, zal dit ons een startpunt in de wijnproeverij geven. Hierdoor amateur en zelfvoldoening zijn kan een goede start voor het invoeren van de fascinerende wereld van de wijn. Heeft je zich aanmeldt?

{
}

Deja tu comentario Hoe wijn proeven zonder een echte proever te zijn

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre