Avisar de contenido inadecuado

Hoe de cava ontkurken

{
}

 -

Is er iets gemakkelijker dan het ontkurken van een champagne fles? Maar soms wordt het lastig. Zoals in alles, is er een gestandaardiseerde manier om Champagneflessen te ontkurken. Vergeet de vliegende kurken en het vliegend schuim. Dat is voor Fernando Alonso. Als u wilt van een goede fles champagne genieten, de juiste manier is de volgende:

  • Cava is onvoorspelbaar, dus voor het geval dat het ding mis gaat, nooit zult u op anderen mensen of nog ruimtes met glazen of vazen mikken  (Hoeweel wordt hij u gegeven en u zou hem niet mislukken).De mousserende wijnen worden opgeslagen onder druk zodat ongelukken kunnen gebeuren. Neem uw voorzorgen.
  • Het eerste ding om te doen is het verwijderen van de morion van cava, de draad die de kurk om de champagne fles houdt.
    Voor dat, een hand op de gebied van het kurk, met de andere, ga om de tape en draad te verwijderen. Dus, wordt droog de fles en verwijder de Morrion met fles op de tafel. Doordat voorkomt u de trillingen die de vloeistof schudden en het schuim weg te gaan.
  • De koude flesjes worden beter geopend dan de warme of hete flessen, en natuurlijk, smaken ze wel beter. Dus zorg ervoor dat de champagne of mousserende wijn fles op de juiste temperatuur, tussen 6º y 9º is-. Om het af te koelen, niets beter dan een koelkast, een champagne emmer vol met ijs en water. Ja, probeert de fles zo weinig mogelijk te bewegen.
  • Een goede manier om het kurk van de fles te ontkurken is enigszins langzaam het fles te kantelen en terwijl u het kurk houdt en het niet omkeren. Of u het kurk draait kunt u het breken, dus, in plaats van het te vermijderen, zult u minder sterkte gebruiken omdat het fles is beter als hefboom te gebruiken dan de handen.
  • Zodra het kurk begint te stijgen, en terwijl nog steeds u met de rest van de hand het houdt, help jezelf met de duim om het te helpen uit te gaan.
  • Het wordt beschouwd als het toppunt van elegantie en het stijl om te vermijden zo veel geluid als u de fles opent. Daarvoor moet u de dop houden alles wat u kunt om in het langzaamste manier te openen. Om de goed opende flessen die slechts een licht geluid maken, wordt verteld dat ze "een zucht van genot" voortgebracht hebben. Maar het geluid moet worden, om ons te verzekeren dat de mousserende wijn niet verschaald nog defect is, en dat het ontbreken van geluid is een gevolg dat het kooldioxidegas verdwenen is.
  • Serveer onmiddellijk cava. De goede kneepjes om de mousserende wijn koel te houden en met meer hardnekkig schuim voor meer tijd is de glazen voor een ogenblik te koelen, in het ijs of in de koelkast.

Nu wilt u oefenen. Heeft u erin zin?
Dan raden we u een paar goede mousserende om u van het open van de flessen geniet:

 TAGS:Privat Mirgin Brut NaturePrivat Mirgin Brut Nature

Privat Mirgin Brut Nature: Een Chardonnay-gebaseerde mousserende wijn, met kleine toevoegingen van andere druiven om het karakter van ieder wijnjaar beter uit te drukken. Een smakelijke, complexe en groot mousserende wijn.

 

 

 TAGS:Taittinger Brut RéserveTaittinger Brut Réserve

Taittinger Brut Réserve: Een van de klassieke mousserende champagne, maar iets meer onbekend dan de Moët & Chandon en Veuve Clicquot, zelfs zachtheid en elegantie.

{
}
{
}

Deja tu comentario Hoe de cava ontkurken

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre