Avisar de contenido inadecuado

Coctails op basis van thee

{
}

 TAGS:undefined

Er is een grote verscheidenheid aan cocktails die op vele manieren kunnen worden bereid met verschillende ingrediënten. Deze keer hebben we een speciale lijst met recepten samengesteld en die gericht is op thee liefhebbers en degenen die de kou de das om willen doen.

Ierse Thee (warm)

Ingrediënten:

• 45ml Ierse whisky
• 120ml warme thee
• 1 kaneelstokje

Bereiding:

1. Giet in een beker de whisky en de warme thee.
2. Voeg het kaneelstokje toe en roer het een beetje door

Karamelcoctail met gemberthee

• 1 zakje Lipton thee van vanille y karamel.
• 200 ml water.
• 1 verse gember.
• 1 ½ kopje verdampte melk.
• 1 glaasje witte rum.
• 1 kopje gecondenseerde melk.
• 2 vanillestokjes.
• Muntblaadjes.
• Mango in blokjes gesneden.

Bereiding:

1. Voeg in een grote pan genoeg water toe, het theezakje, de gember en de verdampte en gecondenseerde melk.
2. Kook 2 minuten en haal de pan van het vuur.
3. Zeef het mengsel en laat afkoelen.
4. Nadat het afgekoeld is voeg het mengsel aan mixer toe en voeg het glas witte rum erbij.
5. Mix op hoge snelheid gedurende een minuut.
6. Serveer in glazen en garneer met vanillestokjes met muntblaadjes of de blokjes mango.

Smoked Souchong

Ingrediënten:

• 120 cc Dilmah Lapsang Souchong kruidenthee
• 180 cc Gin Hendrick's
• 60cc gembersiroop
• 60 cc grapefruitsap
• 80 cc eiwit
• 1 gr Dilmah Lapsang Souchong (om te roken)

Bereiding:

1. Voeg alle ingrediënten bij elkaar en schud ze goed door elkaar in een shaker.
2. Schep het mengsel in een theepot en rook gedurende 20 seconden.
3. Serveer uit dezelfde theepot in een kop.

 

 TAGS:Gin MareGin Mare

Gin Mare

 

 

 TAGS:Gin Puerto de Indias StrawberryGin Puerto de Indias Strawberry

Gin Puerto de Indias Strawberry

{
}

Deja tu comentario Coctails op basis van thee

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre