Avisar de contenido inadecuado

Cocktails met wijn

{
}

 - Er wordt al verteld dat de wijn niet gemengd moet worden, maar er zijn eerlijke uitzonderingen waar we accepteren kunnen iets anders dan een cocktail te bereiden, die gaat om de wijn zonder over de populaire sangría te spreken, natuurlijk. Kom met ons mee om enige eenvoudige cocktail recepten met wijn naartoe te kijken.

De Glühwein

Deze populaire cocktail in Oostenrijk, Duitsland en Tsjechië bevat de wijn, maar op deze keer hij is warm, en ideaal voor de koude winterdagen.

Ingrediënten

  • 3 delen van rode wijn
  • 1 deel sinaasappelsap
  • Citroenschil naar smaak
  • 1 kaneelstokje
  • 1 teentje
  • Wit of bruine suiker naar smaak
  • Gember (optioneel)

Bereiding van Glühwein

Meng wijn en sinaasappelsap

Voeg het kaneelstokje, de citroenschil en een schijfje gember tot de voorbereiding.

Verwarm de voorbereiding totdat ze in het kook breekt, haal van het vuur.

Haal de voorbereiding en voeg suiker naar smaak toe, roer en ervan warm geniet.

Krim Cocktail

Verfrissend en ideaal om de warmte, exclusief voor fijnproevers die gewoonlijk zijn om goede wijn te drinken.

Ingrediënten

  • 1 ½ maatregelen van droge witte wijn
  • ½ maatregel Cointreau
  • Soda naar smaak
  • Ijs naar smaak

Krim voorbereiding

Giet de wijn en de Cointreau in een glas en mengen (shaker), roer 20 seconden

Serveer in een hoog glas.

Voeg frisdrank en ijs te proeven.

Momo Bloed Cocktail

Cocktail van Argentijnse afkomst, voor degenen die een sterke cocktail smaken, deze cocktail is zeker de een.

Ingrediënten

  • 1 deel rode wijn
  • 1 deel honing grappa
  • Cognac ½ deel
  • Een vleugje citroensap
  • Tonic water naar smaak
  • Ijs naar smaak

Voorbereiding van Momos bloed

Mengen in het glas (shaker) alle ingrediënten met ijs op smaak, roer 20 seconden en serveren in een hoog glas.

Zeeleeuw Cocktail

Voor degenen die graag een sterke cocktail en verschillende smaken, deze cocktail is zeker de een, alleen voor durven.

Ingrediënten

  • Vier maatregelen van gekoelde witte wijn
  • Blonde rum 1 maatregel
  • Ijs (optioneel)

Voorbereiding van Zeeleeuw

Serveer in een groot glas de gekoelde witte wijn

In een borrelglas (shot) de rum serveren.

Dompel het borrelglas in het glas wijn.

Roer het totdat de rum en wijn gemengd worden

Als u wilt, kunt u suiker of honing toevoegen om zoetheid te geven.

 TAGS:Blue Nun Gold Edition SparklingBlue Nun Gold Edition Sparkling

Blue Nun Gold Edition Sparkling

 

 

 TAGS:Weinhaus Barzen Eiswein Riesling 375ml 2001Weinhaus Barzen Eiswein Riesling 375ml 2001

Weinhaus Barzen Eiswein Riesling 375ml 2001

{
}
{
}

Deja tu comentario Cocktails met wijn

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre