Avisar de contenido inadecuado

Cocktails met mousserende wijnen

{
}

 - "Niets beter symboliseert een feest dan de pop van een mousserendefles, de stroom van belletjes in een glas fluit zien, en die bellen in de mond voelen", zegt Kim Haasarud, auteur van talrijke boeken over cocktails, waarvan 101 Champagne Cocktails, en oprichter van Liquid architectuur, een consultant van drankjes.

Maar terwijl de mousserende is een klassieker die constant blijft, is de fascinatie voor de cocktails toegenomen en heeft geleid tot innovatie en experimenten. Champagne met aardbeien? Geweldig, Cava met chocolade? Waarom niet?

"De cocktails, zoals voedsel, moeten culinaire ervaringen zijn," zegt Haasarud. "Het gaat over de combinatie van ingrediënten om een sensatie op de tong te maken en te verleiden alle zintuigen met een combinatie van smaken, texturen, aroma's en dressings ".

De populariteit van de champagne cocktails is uitsluitend, want "u kunt een cocktail gemaakt met mousserende wijn drinken en echter, minder betalen voor deze we betalen voor een hele kop van dezelfde mousserende."

Raden om een cocktail met cava te bereiden:

  • Gebruik de fruits als ingrediënt:

Cava is een zeer veelzijdige basis om de smaken zoals citrus te laten schitteren. Gaat goed met alle soorten van sinaasappelen, sap sinaasappels vooral als rijpe bessen zoals aardbeien, bramen en bosbessen. Een goede regel is om een eetlepel gemengd fruit in het glas te gebruiken en dan de champagne gieten. Roer voorzichtig en voeg hem toe.

  • Combineer met de juiste voedsel:

Haasarud eet graag de gefrituurde voedingsmiddelen zoals kip vingers, met champagne. "Probeer een cocktail met uien te drinken: Champagne slokken met een pâté, meer dan een godslastering, zullen een prachtig en verbazend combineren vormen" Om te beginnen, de auteur suggereert een ambachtelijke salami en brie kazen met appels, bosbessen, of vijgen, of zelfs sushi.

  • De goedkoopste mousserende wijn is de beste voor de cocktails:

"Indien ik zal enige purés, fruits of sappen gebruiken", verklaard Haasarud, "ik suggereer een goedkopere mousserende wijn. Indien u komt rond, kunt u wat meer uitgeven, om de gasten de optie te geven een champagne glas alleen te nemen of met een cocktail gemengd."

"Indien ik een duur champagne heb, als een Dom Pérignon of Cristal wijnjaar", zegt, "ik wil niet hem mengen, omdat hij zo goed is als zo. Maar misschien smaakt het met een klassieke champagne cocktail met een beetje suiker en een bittere slok."

- De beste prijs kwaliteit mousserende wijnen voor een groot cocktail: Freixenet, Moët&Chandon Brut, Moët&Chandon Rosé.

- De beste mousserende wijnen voor een luxe cocktail: Kripta, Mumm, Perrier-Jouet.

  •  Geef hem een likeur tip:

"Er zijn enige likeuren en verrassende aperietieven hier die geweldig met een cava gaan. waarschuwd Haasarud. Het smaakt haar bijzonder de Flor de Saúco likeur, de gember likeur en la crème de Violette.

 TAGS:Champagne Perrier Jouët Grand Brut + 2 glazenChampagne Perrier Jouët Grand Brut + 2 glazen

Champagne Perrier Jouët Grand Brut + 2 glazen

 

 

 TAGS:Aviva GoldAviva Gold

Aviva Gold

{
}
{
}

Deja tu comentario Cocktails met mousserende wijnen

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre