Avisar de contenido inadecuado

16/01/2013

Productie van rozéwijnen

Voordat we over de oorsprong van rose wijn spreken en hoe hij zich heeft ontwikkeld op het gebied van productie en consumptie tot nu toe,leggen we uit het verschil tussen een bordeaux en rose wijn. Op deze gelegenheid laten wij u het proces van ontwikkeling van dit soort wijn verklaren.

Elke wijn die probeert de titel van Rozé te nemen zal licht zuur moeten zijn, met...

14/01/2013

OB Land van Zamora wijn: kom en ontdek hem

Misschien is het niet de meeste bekend OB, maar is nu bekender in andere landen . De wijnen van Spaanje verdienen een speciaal herkenning en het lijkt dat het moment aangekomen is, dan de OB Tierra del Vino de Zamora wijn exporteert veel vlessen tot de Vereinigde Staten van Amerika .

Tegelijk maken andere wijnkelders, die van het Land van Zamora wijn wordt gedurende de...

7/01/2013

De naam van de wijnen

Als er gezegd wordt dat een wijn terpenen, pyrazinen, norisoprenoids of vluchtige thiolen in most heeft , om maar een paar te noemen, spreken we in Chinese aan de consument. Echter als u tegen hem zegt dat de wijnfles die u gekocht heeft is samengesteld uit een druif wijn die in haar florale aroma's (terpenen) geeft en heeft een sterke geur van peper (pyrazinen), en zou een...

4/01/2013

De beste wijnen, de beste ervaringen

Soms komt de vraag om te zeggen, welke zijn de beste wijnen. Volgens een expert, een criticus, of onszelf, volgens onze criteria, stijlen, smaken ...

Ik zeg altijd dat de beste wijnen zijn degene die met de beste ervaringen mee gaan. Omdat de wijn een sociaale drank, die we ervan samen genieten, en die als een geluidsband gebruikt van enige gelegenheden kunnen worden. En ...

2/01/2013

Roséwijnen

Na eeuwen van marginalisering de rosé heeft veel succes gehad in de XXI eeuw. Volgens historici, werd de eerste wijn die de man fabriceerde in de oudheid, en zijn karakter zo vereerd door de Grieken en Egyptenaren altijd werd verbleven in de helderheid van de kleur.. 

Product van onwetendheid van het wijnmaken technieken, op het moment dat de druiven waren getreden,...

31/12/2012

O.B. Valencia, ik spreek nog niet eens over de rest...

Ze zijn wijnen van grote kwaliteit, die beetje bij beetje ontdeekt en uitgebreid bij andere landen worden. De OB Valencia zal posities bijvoegen en wordt ingecorpeerd,op zo'n opmerkelijk manier, in de Peñín gids, een onder de meest indrukwekkende gids in de sector.

 

En de beste goede wijnen van Valencia winnen tegen de anderen bij deze gids. De beste gegeven...

17/12/2012

De ecologische wijnen

Ons dagelijk leven legt de gezondlijke mode op en de groene golf heeft tot gevolg dat de biologische of ecologische producten steeds meer belangstelling krijgen. En de wijnswereld, die is altijd een receptor van trends, zou niet ons teleurstellen.

 

De ecologische wijnen zijn niet meer een uitzondering, zijn ze helemaal erkend bij de...