Avisar de contenido inadecuado

11/02/2013

Wijncombinatie met muziek

Als we aan het combinatie denken, altijd hebben we in gedachten een maaltijd, en zoekenwe bij wijnkopen om beter met hem mee te gaan. Maar de wijn gaat goed gedurende goede momenten waarbij het voedsel niet aanwezig is, als het bedrijf Wines that Rock ons eraan dat herinnert (Wijn die hem breekt).

Wines that Rock is in contact met een aantal van de grootste muziek bands...

8/02/2013

Architectuur: de kathedralen van wijn

In de afgelopen jaren, heeft de wijn wereld exponentieel gegroeid, en werd in een jonge en dynamische industrie die aantrekkelijk is voor andere markten. De wijngaarden zijn opnieuw uitgevonden en omvatten een groot aantal van activiteiten en diensten te bezoeken en om hun leven en geschiedenis te kennen.

Dus nu zijn spectaculaire, avant gardiste gebouwen, waar het is...

6/02/2013

Wijnconsumptie in Brazilië

Cachaça en bier Consumenten, de lokale bevolking lijken geen gewoonte van het wijn drinken te hebben. Zelfs soms kopers kiezen tafel druifwijn in het nadeel van hybride wijn gemaakt uit druiven als de Cabernet Sauvignon of Merlot, bijvoorbeeld.

Volgens marktonderzoek onder de 350 miljoen liter wijn per jaar geproduceerd in Brazilië, 268 miljoen gewone wijn en 82 ...

4/02/2013

Wijn en meer over Languedoc-Rousillon

In het hart van de Pyrenees-Orientales streek, tussen de Middellandse Zee en Corbieres, geflankeerd door Les Alberes en Canigou bergen, de Languedoc-Roussillon wijnstokken groeien op een grote verscheidenheid aan landschappen, gronden en microklimaten.

 De wijnproductie zone wordt doorkruist door drie valleien en omvat verschillende soorten terrein, heuvels,...

1/02/2013

Cava versus Champagne

Er wordt mijn mening gevraagd over de concurrentie tussen Cava en Champagne, en de waarheid is dat "geeft me" commentaar te zeggen.

Ten eerste, omdat het meer is dan een debat over smaken, want er is volop van de politiek in deze. En aan de andere, omdat er cava's en champagnes voor iedereen zijn, dus het is moeilijk om te generaliseren.

Laten we zeggen dat het...

30/01/2013

Wijn van Griekenland

Nieuw geïnstalleerd in de route van wijntoerisme, is Griekenland algemeen bekend voor het produceren van wijnen die sterk en gul zijn, in resonantie met hun mythologische goden.

Jaloers op hun grote denkers, Helias, op de manier waarop het wordt genoemd door de lokale bevolking, wereldwijd erkend als de bakermat van de beschaving en logica. Zijn bewaarde ruïnes, ...

28/01/2013

Wijnen en anderen likeurtjes

Grappa, Cognac brandy, armagnac malt whisky zijn enkele van de leden van de grote familie van de likeurtjes, die dranken vereerd om hun vermogen om de spijsvertering te laten werken, vooral als gevolg van het hoge alcoholgehalte en zelfs kruiden of oliën. Degenen die genieten van deze drankjes noemen ze als pousse cafe (na koffie), als gevolg van de tijd ze het drinken, en...

25/01/2013

Liebfraumilch, een duitse witte wijn

In zijn lange wachten op de rijpheid, belegerd door de dreiging van vorst en hevige koude Duitse wijnboeren beeldhouwen hun wijngaarden op steile heuvels of bergen voeten in de voornaame streken van Mosel-Saar-Ruwer, Nahe, Rheingau, Rheinhessen, Pfalz en Baden. Ze geduldig wachten op de Moezel en de Rijn, onder andere, samen met de Golfstroom. En voorzien met het beste geval,...

21/01/2013

Proefnotities

Ok, ik heb een wijn geproefd, en ik wil reageren op een min of meer academisch manier. Hoe doe ik dat?

Man, de Uviners houden van alle meningen, en vooral degenen die vertel ons hoe met de wijn meegaan of als u besluit om de wijn te kopen via Uvinum en hij lijkt u goedkoop, of aan uw vrouw smaakt meer deze wijn dan u omdat we willen dat u ons uw verhaal vertellen ... maar...

18/01/2013

Uvinum bekroond met de Best Customer Experience Award 2012

We zijn erg blij. De Best Customer Experience Institute organisatie, die is gevestigd in verschillende landen en is verantwoordelijk voor het beoordelen en belonen de beste praktijken op het gebied van Customer Service en ervaringen excellentie in klantenbinding, hebben onsbekroond met de BestCustomer Experience Award 2012 in de categorie Eten eCommerce.

 

...