Avisar de contenido inadecuado
{
}

3/07/2013

Ijswijn (Eiswein)

De ijswijn, ook bekend onder het Duits woord Eiswein, is de tafelwijn die is gemaakt van bevroren druiven of natuurlijk bevroren, dwz bevroren in zijn eigen wijnstok. Deze natuurlijk bevriezing vermijdt de bevriezing van de suikers van de druiven, een feit dat maakt de druiven water verliezen en maakt de wijn zoeter dan gebruikelijk.

1/07/2013

Sauternes wijnen

De Sauternes wijnen zijn een soort witte Franse Wijn voor Dessert, oorspronkelijk uit de Sauternes regio, gevestigd in Bordeaux ? Frankrijk. Dit type wijn is meestal door Sémillon, Sauvignon blanc en muscadelle geproduceerd en aangetast door de genaamd Botrytis cinerea of ?Edele rotting? schimmel.

{
}

17/06/2013

Wijn cadeau geven

Wijn is een geweldig cadeau idee. Ik zeg u, waarom ... Vandaag is mijn verjaardag! Ja, ik weet dat dit niet mijn persoonlijke blog, maar in de afgelopen dagen zijn er mensen geweest die dezelfde reactie hebben gemaakt: Ik weet dat u de wijn smaakt, ik wou u een flesje geven, maar ik ben bang dat u deze wijn niet smaakt . Anders gezegd, de typische angst om niet te slagen.