Avisar de contenido inadecuado

1/07/2013

Sauternes wijnen

De Sauternes wijnen zijn een soort witte Franse Wijn voor Dessert, oorspronkelijk uit de Sauternes regio, gevestigd in Bordeaux ? Frankrijk. Dit type wijn is meestal door Sémillon, Sauvignon blanc en muscadelle geproduceerd en aangetast door de genaamd Botrytis cinerea of ?Edele rotting? schimmel.

{
}
{
}

17/06/2013

Wijn cadeau geven

Wijn is een geweldig cadeau idee. Ik zeg u, waarom ... Vandaag is mijn verjaardag! Ja, ik weet dat dit niet mijn persoonlijke blog, maar in de afgelopen dagen zijn er mensen geweest die dezelfde reactie hebben gemaakt: Ik weet dat u de wijn smaakt, ik wou u een flesje geven, maar ik ben bang dat u deze wijn niet smaakt . Anders gezegd, de typische angst om niet te slagen.

12/06/2013

De beste wijn vinden

Deze wijn in Uvinum raden we, raadt deze andere Robert Parker aan, of raadt de ober aan, ... Vandaag zijn er duizend manieren om wijn aanbevelingen te krijgen om goede wijn te onderscheiden van wat het niet zo is, en toch, en echter niets veroorzaakt zoveel besluiteloosheid (niet zo bang om te vergissen) om de keuze van een wijn.

10/06/2013

Hoe wijn thuis produceren ?

Wijn is een drank met een grote verscheidenheid, kan worden gevonden in het grootste deel van de wereld en kan worden gevonden in verschillende kwaliteiten en prijzen, een feit dat maakt hem een universeel drankje, voor een aantal typische drankje. Maar degenen die wijn drinken vaak dat nieuwsgierigheid of bezorgdheid om ons eigen wijn te maken. Daarom hebben we een...