Avisar de contenido inadecuado

16/08/2013

Wijn Vatenklassen

Een van de containers die zo belangrijk is waarin we onze favoriete wijn zien is het vat waarin de wijn veroudeerd wordt, zullen we zelden hem zien aangezien blijft de wijn hier vóór het bottelen en is dat proces voorbij onze ogen . Maar geen twijfel dat het vat een onderdeel van het proces van uitwerking van veel wijnen is.

14/08/2013

Bio dynamische wijnen

In de wijnwereld zijn er verschillende soorten wijnen die vooral verschillen voor de ontwikkeling, het ontwerp, het eindproduct onder andere details. Onder de vele soorten wijn vinden ze de genaamd biodynamische wijnen, een term die misschien vreemd of nieuw voor veel klinkt, maar zonder te proberen te verdiepen in technische uitleg of eindelijk zal ons verwarren, zeggen we...

12/08/2013

De airen druif

Airén is de naam van de druif het meest ondergewaardeerd in dit land. En zeg ik het niet omdat ik aan zijn kwaliteit twijfeel, maar omdat wist u dat deze witte druif beslaat meer hectare wijngaarden in Spanje?

Dankzij dit, de Airen druif wordt een van de meest geteelde druiven in de wereld, en toch weinig gesproken wordt. Hebt u geproefd een van de wijnen Airen?

De...

7/08/2013

De wijn ambachten en beroepen

In de wijnwereld zijn er meer dan een beroep of ambacht, die direct en indirect betrokken zijn bij de ontwikkeling, productie en verkoop van wijn.

De wijn die we tegenover onze tafel hebben, is niet de verantwoordelijkheid alleen van de wijnmaker en de koopman, die ons de fles verkocht, nadat zijn er veel mensen die deze magische drank tot onze handen brengt en verhoogt ons...

29/07/2013

 De 5 meest verfrissende limoncellos

Limoncello: Citrus, fris, romig, licht, fruitig, lekker, ... Veel plezier in een kopje! Dit is een van de meest succesvolle Italiaanse likeuren op het moment, boven grappa of sambuca, meer ouderwets.

De limoncello is de ideael Schnapp voor het dessert, of om met veel ijs te drinken en met vele vrienden in een zomernacht. Maar wat is de beste limoncello? In Italië die weten,...

26/07/2013

Absint, de Groene toverheeks

De Absint is een mythische, aangebeden, in het slijk gehaald drankje, en tenslotte verboden, verborgen in een sluier van mysterie alleen beschikbaar voor de kenners. Velen associëren de absint aan de Pastis en aan de Ricard, maar in werkelijkheid gaat het om een andere drankje, waarvan vandaag de dag vertellen we u de herkomst en de motieven van de legende: