Avisar de contenido inadecuado

12/07/2013

3 Sangrias om een feestje te geven

Ja, het is zomer! En we wensen van de zon te genieten, van het strand, vakantie en van mojito, maar heeft u altijd al de elementen om de beste mojito's te maken?

De mojito is een drank die ontstaat uit Cuba in de jaren' 40 en is geproduceerd met geperst limoensap, suiker, munt en rum. Maar zijn aangekomen om de markt de bereide mojito's, veel sneller om te serveren en altijd met de juiste...

{
}

8/07/2013

Het belang van de wijnfles

Er wordt veel gezegd over de presentatie van de wijn, kurk en etiket, maar soms vergeten we de fles, het bakje van wijn die de perfecte medeplichtige voor een optimale conservering is en dient als een ideaal toevluchtsoord om de kwaliteit te houden die we van goede wijn verwachten. Laten we eens een reis door de wereld van de wijn flessen.

{
}

3/07/2013

Ijswijn (Eiswein)

De ijswijn, ook bekend onder het Duits woord Eiswein, is de tafelwijn die is gemaakt van bevroren druiven of natuurlijk bevroren, dwz bevroren in zijn eigen wijnstok. Deze natuurlijk bevriezing vermijdt de bevriezing van de suikers van de druiven, een feit dat maakt de druiven water verliezen en maakt de wijn zoeter dan gebruikelijk.

1/07/2013

Sauternes wijnen

De Sauternes wijnen zijn een soort witte Franse Wijn voor Dessert, oorspronkelijk uit de Sauternes regio, gevestigd in Bordeaux ? Frankrijk. Dit type wijn is meestal door Sémillon, Sauvignon blanc en muscadelle geproduceerd en aangetast door de genaamd Botrytis cinerea of ?Edele rotting? schimmel.