Avisar de contenido inadecuado

24/07/2013

Bier en de legende van Gambrinus

 Net als veel dingen die we dagelijk in ons leven zien, heeft in ons leven een verhaal achter en in sommige gevallen een legende, ontsnapt niet het bier aan deze populair fantasie dat we vandaag u vertellen, we zijn er zeker van dat na het lezen van deze interessante en fantastische legende zullen we nooit het bier zo licht mogelijk zien. Naast de mogelijkheid om op te...

{
}

19/07/2013

Cocktails met wijn

Er wordt al verteld dat de wijn niet gemengd moet worden, maar er zijn eerlijke uitzonderingen waar we accepteren kunnen iets anders dan een cocktail te bereiden, die gaat om de wijn zonder over de populaire sangría te spreken, natuurlijk. Kom met ons mee om enige eenvoudige cocktail recepten met wijn naartoe te kijken.

17/07/2013

De Parkerisation

Een van de belangrijkste wijn experts in de wereld heeft een unieke classificatie schaal, bedoelen we de Amerikaan Robert Parker. Deze schaal is genoemd Parkerisation. Die is gebaseerd op 20 classificatiesystemen met een score van 0-100. De bekendheid en het prestige van dit cijfer is net zo beroemd en gerespecteerd als Parker zelf. Deze kwalificatie is gemaakt met een...

{
}

12/07/2013

3 Sangrias om een feestje te geven

Ja, het is zomer! En we wensen van de zon te genieten, van het strand, vakantie en van mojito, maar heeft u altijd al de elementen om de beste mojito's te maken?

De mojito is een drank die ontstaat uit Cuba in de jaren' 40 en is geproduceerd met geperst limoensap, suiker, munt en rum. Maar zijn aangekomen om de markt de bereide mojito's, veel sneller om te serveren en altijd met de juiste...

8/07/2013

Het belang van de wijnfles

Er wordt veel gezegd over de presentatie van de wijn, kurk en etiket, maar soms vergeten we de fles, het bakje van wijn die de perfecte medeplichtige voor een optimale conservering is en dient als een ideaal toevluchtsoord om de kwaliteit te houden die we van goede wijn verwachten. Laten we eens een reis door de wereld van de wijn flessen.

3/07/2013

Ijswijn (Eiswein)

De ijswijn, ook bekend onder het Duits woord Eiswein, is de tafelwijn die is gemaakt van bevroren druiven of natuurlijk bevroren, dwz bevroren in zijn eigen wijnstok. Deze natuurlijk bevriezing vermijdt de bevriezing van de suikers van de druiven, een feit dat maakt de druiven water verliezen en maakt de wijn zoeter dan gebruikelijk.