Avisar de contenido inadecuado
{
}

29/07/2013

 De 5 meest verfrissende limoncellos

Limoncello: Citrus, fris, romig, licht, fruitig, lekker, ... Veel plezier in een kopje! Dit is een van de meest succesvolle Italiaanse likeuren op het moment, boven grappa of sambuca, meer ouderwets.

De limoncello is de ideael Schnapp voor het dessert, of om met veel ijs te drinken en met vele vrienden in een zomernacht. Maar wat is de beste limoncello? In Italië die weten,...

{
}

26/07/2013

Absint, de Groene toverheeks

De Absint is een mythische, aangebeden, in het slijk gehaald drankje, en tenslotte verboden, verborgen in een sluier van mysterie alleen beschikbaar voor de kenners. Velen associëren de absint aan de Pastis en aan de Ricard, maar in werkelijkheid gaat het om een andere drankje, waarvan vandaag de dag vertellen we u de herkomst en de motieven van de legende:

24/07/2013

Bier en de legende van Gambrinus

 Net als veel dingen die we dagelijk in ons leven zien, heeft in ons leven een verhaal achter en in sommige gevallen een legende, ontsnapt niet het bier aan deze populair fantasie dat we vandaag u vertellen, we zijn er zeker van dat na het lezen van deze interessante en fantastische legende zullen we nooit het bier zo licht mogelijk zien. Naast de mogelijkheid om op te...

19/07/2013

Cocktails met wijn

Er wordt al verteld dat de wijn niet gemengd moet worden, maar er zijn eerlijke uitzonderingen waar we accepteren kunnen iets anders dan een cocktail te bereiden, die gaat om de wijn zonder over de populaire sangría te spreken, natuurlijk. Kom met ons mee om enige eenvoudige cocktail recepten met wijn naartoe te kijken.

17/07/2013

De Parkerisation

Een van de belangrijkste wijn experts in de wereld heeft een unieke classificatie schaal, bedoelen we de Amerikaan Robert Parker. Deze schaal is genoemd Parkerisation. Die is gebaseerd op 20 classificatiesystemen met een score van 0-100. De bekendheid en het prestige van dit cijfer is net zo beroemd en gerespecteerd als Parker zelf. Deze kwalificatie is gemaakt met een...