Avisar de contenido inadecuado

5 vragen over de wijn die (misschien) u hebt

{
}

 - Vragen over wijn vandaag de dag, in plaats van een lange tirade over iets theoretisch, zullen wij u een aantal antwoorden over onderwerpen gerelateerd aan wijn geven, 5 vragen die (misschien) u krijgt over wijn.

Om welke temperatuur wijn wordt geserveerd? Is er een perfect glas voor elke wijn? Controleer de antwoorden, en stuur ons uw vragen: zeker zijn er de antwoorden voor deze verscheidene punten ...

Om welke temperatuur wijn wordt geserveerd? Dit is eenvoudig: bij kamertemperatuur. Dat is wat er altijd gezegd wordt. Dus als uw huis als een gebruikelijk huis is(rotswanden, geen verwarming of isolatie in de ramen), dient het dan op kamertemperatuur geserveerd te worden. Maar als uw huis modern is, kunt u de 20-minuten-regel gebruiken: Als u rode wijn wilt serveren, zet het 20 minuten voor de koelkast. Als u witte wijn wilt serveren, neem hem uit 20 minuten voor de koelkast. In het artikel "De ideale temperatuur om wijn te drinken" We spreken meer over dit onderwerp.

Is een wijn anders op een verschillende temperatuur? Een warme wijn heeft de neiging om meer alcohol en suiker te bevatten. Een koeler wijn lijkt er meer zuur en droog. Ja, ze zijn maar waarnemingen, omdat de wijn niet meer of minder alcohol (of zuur, of suiker, ...) bij verschillende temperaturen heeft. Dus een wijn om de juiste temperatuur wordt evenwichtiger en leuker.

Hoe droog is een droge wijn, droge of semi? Zo veel ... of weinig, of volgens wat hij voor u lijkt. Want de waarheid is dat er geen universeel patroon is aan de wijnen van een of andere vorm te beschrijven. Op sommige plaatsen accepteren ze half (of semi-zoete) zoals wijn met 6-14 gr. suiker per liter, bij anderen hebben ze 18-45 gram .... In feite, de halfdroge cava's zijn zoet genoeg, met betrekking tot de Brut. Dus de beste manier om te weten is om elk van deze wijnen te proeven.

Welke rode wijnen hebben meer tannines? Wandelt de urban legend dat de Cabernet Sauvignon wijnenrijk aan tannine zijn, en Tempranillo wijnen zijn deze die minder tannines bevatten ... en dat is ... Liggen! Zeker dat er druiven zijn, als de Cabernet Sauvignon of Pinot Gris, die minder hoeveelheid van tanines hebben, met dezelfde condities. Maar wijn is niet alleen de druif: bodem, het klimaat, het snoeien, verwerking, veredeling hebben een invloed, ... Het resultaat kan worden gedacht, maar niet voorspellen. En in ieder geval, totdat u een wijn niet proeven hebben, kunt u niet weten.

Is er een perfect glas voor elke wijn? Ja ... en geen.Als u een tafelwijn in detail drinkt, is hetzelfe of u in elke glas hem drinkt. Het is maar wijn, en nu. Maar ja met de kwaliteitswijnen kunnen we van de verschillen genieten. Wijnen met een hoge hoeveelheid alcohol kunnen we beter drinken in brede en grote glazen, zodat de alcohol kan worden uitgezonden (en verdrijven tot uw geur) vóór het bereiken tot de neus om hem leuker te maken. We zullen liever een Moet Chandon Grand Vintage 2004 in een fluit om de belletjes niet te verdwijnen.
Cadeau: Vaderdag komt, welke wijn bij Uvinum kopen? Een Ramón Bilbao Crianza 2007 rode wijn die alle ouders smaken.

En u, welke vragen hebt u?

 

{
}
{
}

Deja tu comentario 5 vragen over de wijn die (misschien) u hebt

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre