Avisar de contenido inadecuado

2 visrecepten voor lekkerbekken

{
}

 TAGS:undefined

Vis is een bron van Omega 3, zeer goed voor de huid en het cardiovasculaire stelsel. Vis kan op talloze manieren worden bereid en vandaag laten we je er twee zien.

Forel met truffel

Ideaal recept voor 4 eters. De smaak van forel in combinatie met truffel is een ideaal excuus om familie of vrienden uit te nodigen.

Ingrediënten:

  • 2 forellen
  • 50 gram geraspte zwarte truffel
  • 1 teentje knoflook
  • Extra vergine olijfolie naar smaak
  • 1 theelepel balsamicoazijn
  • 1 theelepel citroensap

Bereiding:

  1. Kook de forel in water met zout.
  2. Verwijder de graten en leg de filets op een bord.
  3. Doe de truffel met zout in een hete koekpan met olijfolie.
  4. Prak de knoflook fijn en doe samen met het citroensap en de azijn in een koekpan.
  5. Laat een paar minuten garen en neem van het vuur.
  6. Serveer de forelfilets met de warme saus er overheen.

Visfondue met Riesling

Dit recept maak je klaar in 40 minuten. De smaak van Riesling haalt het beste uit de vis naar boven.

Ingrediënten:

  • 2 kilo vis (je kunt kiezen uit tonijn, zalm of tarbot)
  • Mosselen en kleine calamares naar smaak
  • 2 bosjes selderie
  • 4 sjalotten
  • 1 venkel
  • 1 prei
  • 150 gram champignons
  • 300 ml Riesling
  • 100 ml Noilly Prat
  • 50 ml Pernod
  • Zout en peper naar smaak
  • Een snufje saffraan

Bereiding:

  1. Fileer de vis en snijd de filets in kleine stukken.
  2. Was de mosselen en calamares en droog ze met keukenpapier.
  3. Doe de resten van de vis zonder huis of kieuwen in een pan met een liter water en
  4. de groente in kleine stukjes, de Riesling, de Noilly Prat en Pernot en kook op
  5. halfhoog vuur tot een bouillon.
  6. Zeef de bouillon en doe opnieuw in een pan samen met het zout, de peper, de saffraan, de stukken vis, mosselen en calamares.
  7. Zodra de bouillon begint in te dikken serveren met fonduevorken en geroosterd brood of gesneden groenten zoals paprika of paddestoelen van de grill.

 TAGS:Haute Cabriere Chardonnay Pinot Noir 2014Haute Cabriere Chardonnay Pinot Noir 2014

Haute Cabriere Chardonnay Pinot Noir 2014

 

 

 TAGS:Alois Lageder Lowengang Chardonnay 2011Alois Lageder Lowengang Chardonnay 2011

Alois Lageder Lowengang Chardonnay 2011

 

{
}

Deja tu comentario 2 visrecepten voor lekkerbekken

Identifícate en OboLog, o crea tu blog gratis si aún no estás registrado.

Avatar Tu nombre